Where science meets business: innovatie door co-creatie

'Living Labs als samenwerkingsmodel voor open innovatie'
Rianne Valkenburg, mede-eigenaar TU/e LightHouse, nam u mee in het belang van Living Labs voor de TU/e en waarom deze samenwerkingsvorm zo nuttig is voor het MKB.

'Metalot: broedplaats van open innovatie'
Philip de Goey, decaan aan de TU/e faculteit Werktuigbouwkunde vertelde over Metalot, een nieuwe bakermat voor innovatie in volledig circulair gebruik van metalen en energie.

'Van Data naar Dollars'
Data Science blijkt weliswaar in het vizier, maar veel MKB-bedrijven vinden het ingewikkeld om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Arjan van den Born, academisch directeur Jheronimus Academy of Data Science, vertelde over de kansen voor het MKB.

Living Labs in de praktijk: Innovation Space & Bright Lab
Tom Selten en Rein Westerdijk gaven u praktijkvoorbeelden over Living Labs op de TU/e.

Pitches & Meet and Match met studententeams
Solar Team Eindhoven, University Racing Eindhoven, TU/ecomotive, Blue Jay, InMotion, A-Team, Team Fast, T.E.S.T team, SensUs, VIRTUe, iGEM, Team Solid: metal fuels, Innovation Space, Brightlab hebben zich aan u voorgesteld.