Workshops in Wearable Senses Lab

Het Wearable Senses Lab is een faciliteit binnen Industrial Design, waar studenten de mogelijkheid krijgen om ‘soft things’ te ontdekken, begrijpen en ontwerpen.

Bijvoorbeeld 3D geprinte schoenen. Dit vraagt om specifieke kennis en machines. In dit lab kunnen studenten traditionele technieken (breien, weven, borduren) gebruiken en combineren met meer geavanceerde apparatuur (3D printers, laser- en vinyl snijders) en daadwerkelijk hun eigen 3D geprinte schoenen programmeren.

Je kunt het Wearable Senses Lab zien als een mini-textielfabriekje van de toekomst. Doe mee met een workshop en leer meer over het lab, de machines en de toekomst van ‘soft things’!

13.00u workshop voor kinderen vanaf 8 jaar

15.00u workshop voor kinderen vanaf 12 jaar

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Je kunt je inschrijven bij de receptie van het Laplace gebouw.

Laplace, Wearable Senses Lab