Kerstmarkt WinTU/er Village

Van 6 t/m 20 december organiseert de TU/e het traditionele WinTU/er Village in Atlas! De gehele begane grond wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Nieuw is de toevoeging van een centraal park, aan de noordkant van Atlas. De editie van dit jaar belooft extra gezellig, leuk en heel ‘knus’ te worden. Bent u in de buurt, kom gerust eens langs voor een kijkje, een drankje of een kop Hollandse erwtensoep (“snert”). Twee van onze alumniorganisaties organiseren een ledenborrel in WinTU/er Village, waar wij u twee drankjes van het huis aanbieden als blijk van waardering voor uw bijdrage aan het alumninetwerk.

- ESOE alumnivereniging De Eerste Graad organiseert op maandag 18 december van 16.30-18.00 een borrel voor leden, je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar DeEersteGraad@gmail.com.

- Alumnivereniging Wiskunde en Informatica ADA organiseert op dinsdag 19 december aan het eind van de middag/begin van de avond een borrel voor leden (exacte tijd nog bekend), meld je aan via alumni@gewis.nl

Meer informatie op: https://www.tue.nl/en/onze-universiteit/kalender-en-evenementen/06-12-2023-wintuer-village