TU/e CareerCenter

Onlangs heeft het TU/e CareerCenter een makeover gehad, wat betekent dat er nu twee verschillende partijen zijn bij wie u terecht kunt voor hulp en activiteiten op het gebied van carrièreontwikkeling.

TU/e Technificent voor de begeleiding richting de arbeidsmarkt en TU/e Career Academy voor de carrière ondersteuning in het verlengde van het onderwijs. Hieronder wat meer informatie over beide partijen, zodat u weet bij wie u het beste terecht kunt.


TU/e Career Academy

Een goed begin is het halve werk.
Je carrière start niet na je afstuderen, je carrière begint nu! Weet je niet precies wat je te bieden hebt? En wat je belangrijk vindt in een job? Kun je hulp gebruiken bij het maken van je CV, brief en LinkedIn profiel? Voor deze zaken en nog veel meer kun je terecht bij de TU/e Career Academy.

We bieden je:

  • Loopbaanworkshops en activiteiten
  • Individuele coachingsgesprekken
  • CV, brief en LinkedIn checks

Kijk op de Career Academy website of in de kalender op de website myfuture.tue.nl voor een overzicht van onze workshops en overige career events. Voor een individueel gesprek met een professionele loopbaan coach van het Career Academy Team, maak je hier online een afspraak.

Kom langs in het EnergyForum (MF, vloer 1, gele ronde zaal achter de receptie) elke dinsdag, woensdag, donderdag tussen 12.00-15.00u voor een CV, sollicitatiebrief en/of LinkedIn Check.
Vragen? Mail ons via careeracademy@tue.nl of chat met ons op onze Facebook pagina.


TU/e Technificent

Weten wat de arbeidsmarkt jou kan bieden?

Ben je (bijna) klaar met je studie en toe aan een volgende stap? Wees dan van harte welkom bij TU/e Technificent. Wij begeleiden en coachen jou tijdens je oriëntatie op de arbeidsmarkt. Zo helpen we je bij het ontdekken van je carrièremogelijkheden, het formuleren van voor jou interessante sollicitatie-strategieën en je voorbereiding op interviews en assessments.

TU/e Technificent is er ook voor bedrijven. Als werkgever heeft u de unieke kans om uw employer brand aan een technische topuniversiteit te versterken. Dit kan onder andere door op ons platform uw eigen bedrijfspagina aan te maken, vacatures te plaatsen en events aan te kondigen.

Wij bevinden ons midden op de TU/e campus en beschikken over een sterk netwerk.
TU/e Technificent: de verbinding naar succes!

Contact
E: Technificent@tue.nl
T: 040-247 8080
www.tue.nl/technificent