Sophie

Zou je het niet leuk vinden om meteen te beginnen aan je droombaan? Natuurlijk moet je dan eerst weten wat jouw droombaan eigenlijk is. Daar kan je nu meteen aan beginnen! Kijk eens rond, woon lezingen bij van inspirerende mensen en bedenk zelf wat voor baan bij je past.

Als je weet welke baan jouw droombaan is, dan moet je degenen die daar werken natuurlijk nog overtuigen om jou aan te nemen. Tegenwoordig is de competitie moordend. Self-assessments, persoonlijkheidstesten en verschillende sollicitatierondes doorlopen is aan de orde van de dag. Deze ontwikkeling vraagt om een nieuwe houding van ons als studenten. We moeten onszelf goed kunnen verkopen op papier, zoals op je CV en motivatiebrief, maar ook in het echt, zoals bij interviews of assessments.

Maar, hoe doe je dat? Waar begin je? Dat is waar CareerCenter je bij kan helpen. Je kan alles vragen via de facebook chat, or spreek een student team member aan bij EnergyForum. Zij kunnen je helpen met het checken van je CV, LinkedIn profiel of motivatiebrief. Je kan bij CareerCenter zelfs een oefen-sollicitatiegesprek doen met één van onze professionals!