Stephanie

Vraag je jezelf ooit af wat je wil doen na je afstuderen? Heb je een bijzondere interesse? Of weet je misschien niet echt waar je moet beginnen met zoeken? Nou, al deze vragen zijn niet gemakkelijk te beantwoorden, ik kan dit zeggen omdat ik ze zelf al heb moeten beantwoorden. Hierdoor kan ik vandaag zeggen dat de beste manier om te beginnen, gewoon beginnen is, ik weet dat dit misschien dom klinkt, maar dat is het punt, er is geen specifieke voorkennis.

Maar wie ben ik? en waarom vertel ik dit? Nou, mijn naam is Stephanie en ik ben een masterstudent in Human Technology Interaction aan de Universiteit van Eindhoven, ik kom uit Mexico City en nu maak ik deel uit van het CareerCenter student team. Dus, teruggaand naar de vorige vragen, laat me je vertellen dat het beste wat je kunt doen als je niet weet wat er aan komt je overal op voorbereiden is, in termen van carrière betekent dit een goede CV en LinkedIn account hebben. En daarvoor ben ik hier om je te helpen, als career center team willen we studenten helpen met het vinden van het werk waar ze naar op zoek zijn, ze helpen hun CV, sollicitatiebrieven en LinkedIn-account te verbeteren, maar dat is niet alles, studenten kunnen ook persoonlijke coaching krijgen om specifieke vragen te beantwoorden.

Dus als je vragen hebt over een bepaald onderwerp in verband met je carrière toekomst aarzel dan niet om ons te komen bezoeken in het CareerCenter (MF Energy Forum), want zelfs als we het antwoord niet weten zullen we ons best doen om het antwoord te onderzoeken.