Kyril Vansteenbrugge

Studentenadviseur

Als arbeids- en organisatiepsycholoog en coach heeft Kyril veel gesprekken gevoerd met mensen over hun loopbaankeuzes.  Over de redenen om bepaalde keuzes te maken en de doelen, ambities en dromen die hierbij een rol spelen. Dat zijn de onderwerpen die zij ontzettend interessant vind om (samen) te ontdekken.

Ook voor studenten op de TU/e geldt dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Keuzes die uiteindelijk van invloed zullen zijn op je loopbaan. Het is daarbij belangrijk om jezelf te realiseren wat bij jou past, bij jouw persoon.  Waar ben je goed in en wat wil je nog leren? Wat is voor jou op dit moment en de toekomst de juiste richting? Die antwoorden kan je alleen zelf geven, maar moet je wel zelf (nog) ontdekken. Daarom is het belangrijk om je tijdens je studie al bezig te houden met deze onderwerpen.

Bij het TU/e CareerCenter verzorg t Kyril ik met veel plezier trainingen en coaching op loopbaangebied, zoals het voorbereiden en vinden van een passende werkgever, (beurs-)sollicitatieprocedures en assessment centers.  Hiernaast is zij Professional Development Coach bij de postmaster opleiding Process and Product Design en projectleider en trainer op het gebied van integratie van professionele vaardigheden in het Bachelor College onderwijs voor enkele faculteiten.