Individuele coaching

Het TU/e CareerCenter biedt individuele coachgesprekken om je te begeleiden tijdens je zoektocht naar een passende baan. De coachingsgesprekken bieden je inzichten en tools tijdens jouw oriëntatie op de arbeidsmarkt.

  • Self Assessment. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Arbeidsmarktorientatie. Hoe kom je erachter welke werkgever het beste bij jou past? We gaan kijken naar de mogelijkheden. Tevens geven je (social) netwerk tips. Ook kun je via het CareerCenter in contact komen met interessante werkgevers.
  • Versterken van je job search skills. Kom naar het CareerCenter voor een CV of sollicitatiebrief check, het oefenen van een sollicitatiegesprek of het onderhandelen van je arbeidscontract.

Om een afspraak te maken met een van de loopbaancoaches kun je een email sturen naar careercenter[at]tue.nl. Of kom langs in het Energyforum (MF, vloer 1).

Walk in sessions
Elke week kun je bij het CareerCenter binnenlopen voor een CV, LinkedIn of sollicitatiebrief check. Gedurende deze walk in sessions geven we je alle tips en tricks om je profiel of brief nog overtuigender te maken. Neem je CV, brief of laptop mee. De walk in sessions zijn elke dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11 en 15 u in het EnergyForum.