Maxime

Het is als student belangrijk na te denken over je toekomst en wat je plan is na het afronden van je studie. Voor je het weet is het einde van de studie in zicht. Ontwikkel jezelf niet alleen door studie, stage of werk, maar ook door nevenactiviteiten en ga doen wat jij leuk vindt. Het hoeft niet altijd in een lijn te liggen met je studie, hierdoor ontdek je juist heel veel andere kwaliteiten van jezelf.

Het is nooit te vroeg om na te denken over je toekomstige carrière. Weet jij al wat je wil doen na je studie? Is jouw CV sollicitatie-proof? Vraag je je af hoe je je LinkedIn profiel nog verder uit kan breiden en of je wel vindbaar bent in de zoekmachine voor potentiële werkgevers? En hoe kun je jezelf het beste presenteren op een sollicitatie?

Met dit soort vragen kun je bij ons terecht! Het CareerCenter helpt TU/e studenten met de voorbereiding op de arbeidsmarkt. Het CareerCenter studentteam staat iedere dinsdag t/m donderdag van 11.00 tot 15.00 voor je klaar aan de voorkant van het Energyforum in MetaForum. Wij checken graag jouw CV, sollicitatiebrief of LinkedIn. Kom langs om een afspraak in te plannen of stel je vraag via de mail.

Ook kan je je aanmelden voor de vele workshops en trainingen die wij aanbieden. Onze professionals zullen jou helpen om de kansen op je droombaan te vergroten!