Afgestudeerd

Blijf sporten bij het SSC na het behalen van je diploma!

Alumni

1 jaar na afstuderen
Wanneer je afgestudeerd bent, kun je tot één jaar na het behalen van je examen nog sporten bij het SSC tegen studententarief. Bij het aanschaffen van de sportkaart moet je een geldig legitimatiebewijs en een (kopie) diploma meenemen naar de SSC infobalie. 

Meer dan één jaar na afstuderen
TU/e alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd en staan geregistreerd in het Alumninet van de TU/e kunnen een sportkaart kopen voor € 185,-. Op deze manier bieden de TU/e en het SSC haar oud-studenten de mogelijkheid gebruik te maken van de SSC sportfaciliteiten. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie mee te nemen. Partners van Alumni kunnen een sportkaart aanschaffen tegen het commerciële tarief van € 250,-. 

Fontys alumni die langer dan één jaar zijn afgestudeerd kunnen een sportkaart kopen voor € 250,-. Bij het aanschaffen van de sportkaart dien je geldige legitimatie mee te nemen en (een kopie) van je diploma naar de SSC infobalie. Partners van Fontys alumni komen niet aanmerking voor een sportkaart. 

Contact

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links