Algemeen

Algemene informatie over het gebruik en verlies van de sportkaart. 

Algemene informatie

Om gebruik te kunnen maken van de SSC faciliteiten en het volgen van het sportprogramma dien je in het bezit te zijn van een geldige sportkaart. De sportkaart is beschikbaar voor studenten en medewerkers van TU/e, Fontys en Design Academy. Deze kaart schaf je eenmalig aan en kun je daarna ieder jaar verlengen. Voor TU/e studenten en -medewerkers fungeert de campuskaart als sportkaart. De sportkaart is geldig tot 31 augustus 2018, ongeacht het moment van aanschaffen. De maandkaart, 3 maandenkaart, halfjaarkaart en Erasmuskaart vormen hier een uitzondering op.

Het SSC kun je enkel betreden op het vertoon van een geldige sportkaart. De sportkaart is strikt persoonlijk. Bij misbruik zal de kaart worden ingenomen.

Met een sportkaart kun je alle sporten beoefenen die het SSC aanbiedt in het lesrooster, meedoen aan alle cursussen, interne competities en gebruik maken van alle SSC faciliteiten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de overige accommodaties waar het SSC actief is.

Sportkaart

Prijzen sportkaart
De sportkaart is aan te schaffen voor een mooie studentenprijs. Je betaald voor één jaar onbeperkt sporten en meedoen met groepslessen. De sportkaart is beschikbaar voor studenten en werknemers van Fontys, TU/e en Design Academy. Daarnaast hanteren wij ook nog regels voor alumni. Kijk hier wat de verschillende prijzen zijn.

Aanschaffen/verlengen sportkaart
Je kan je sportkaart aanschaffen bij onze SSC infobalie of via de website. Dit geldt ook voor het verlengen van de sportkaart. Meer informatie kun je hier lezen!

Pincode vergeten/sportkaart verloren
Wanneer je de sportkaart maakt aan de balie, krijg je automatisch een pincode toegezonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. In combinatie met je sportkaartnummer kun je de pincode gebruiken om in te loggen op onze website. Op die manier kun je bijvoorbeeld faciliteiten reserveren en je inschrijven voor onze 'cursussen' en 'speciale cursussen'.

Mocht je de pincode vergeten zijn en niet meer kunnen terugvinden in je mail, is het eenvoudig om via onze site je pincode naar jezelf te mailen. Ga naar inloggen sportkaarthouder. Daar staat de zin "Bent u uw pincode vergeten? Klik hier." Als je inderdaad 'hier klikt' ga je naar de volgende pagina: vergeten pincode. Vul je sportkaartnummer en e-mailadres in, en klik vervolgens op 'stuur pincode'. Je pincode wordt direct naar je opgestuurd.

Bij verlies / diefstal van de sportkaart, dien je een nieuwe sportkaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt €5,00 in rekening gebracht.

 

Contact

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links