Algemeen

Algemene informatie over het gebruik en verlies van de sportkaart. 

Sportkaart

Wat kun je met een sportkaart?
Met een sportkaart kun je alle sporten beoefenen die het SSC aanbiedt. Dit houdt in dat je alle ca. 80 groepslessen per week (vrije inloop) kan volgen, je je kan aanmelden voor alle cursussen die elk kwartiel worden aangeboden (aanmelden is vereist), je kan meedoen op je eigen niveau of recreatief bij een van de 38 studentensportverenigingen en je gebruik kunt maken van alle faciliteiten

Voor wie is de sportkaart?
De sportkaart is beschikbaar voor studenten en medewerkers van TU/e, Fontys en Design Academy. Voor studenten en medewerkers van andere HBO en Universitaire opleidingen is er een aparte regeling. Daarnaast is er nog een regeling voor Fontys en TU/e alumni.

Geldigheid sportkaart
Het SSC kun je enkel betreden op het vertoon van een geldige sportkaart. De sportkaart is strikt persoonlijk. Bij misbruik zal de kaart worden ingenomen. Deze kaart schaf je eenmalig aan en kun je daarna ieder jaar verlengen. Voor TU/e studenten en -medewerkers fungeert de campuskaart als sportkaart.

De sportkaart is geldig tot 31 augustus 2020, ongeacht het moment van aanschaffen. De maandkaart, 3 maandenkaart, halfjaarkaart en Erasmuskaart vormen hier een uitzondering op.

 

Aanschaffen

Prijzen sportkaart
De sportkaart is aan te schaffen voor een mooie studentenprijs. Je betaalt voor één jaar onbeperkt sporten en meedoen met groepslessen. Kijk hier wat de verschillende prijzen zijn.

Aanschaffen/verlengen sportkaart
TU/e & Fontys studenten en medewerkers kunnen hun sportkaart aanschaffen en verlengen door in te loggen op onze website. DAE en andere hogescholen kunnen hun abonnement verlengen en aanschaffen bij de SSC info balie. TU/e Alumni moeten voor het aanschaffen van de sportkaart bij de SSC info balie zijn, het verlengen van het Alumni abonnement kan enkel online. Andere abonnementen kunnen worden aangeschaft en verlengd bij de SSC info balie. Meer informatie kun je hier lezen!

Sportkaart verloren
Bij verlies / diefstal van de sportkaart, dien je een nieuwe sportkaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt €5,00 in rekening gebracht.

 

Contact

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links