Nieuws SSC Eindhoven

SSC Open Week

Studenten en medewerkers van TU/e, Fontys en Design Academy kunnen in de week van maandag 24 tot en met zondag 30 September 2018 gratis sporten in het SSC. Tijdens de Open Week zijn alle faciliteiten (m.u.v. de squashbanen) en lessen ook geopend voor niet-sportkaarthouders van de TU/e en Fontys.

NB: enkel studenten en medewerkers die in aanmerking komen voor een studentensportkaart kunnen de Open Week bezoeken. Voor niet-studenten en medewerkers van andere bedrijven/organisaties is deelname niet mogelijk.

Get Connected

Tijdens de Open Week kunnen alle sportkaarthouders hun (inactieve) collega's en medestudenten in actie brengen, door ze mee te nemen naar het SSC. Na het invullen van een voucher, krijg je vrij toegang tot het SSC en alle faciliteiten en de reguliere lessen die daarbij horen. Je hebt de keuze uit 70 verschillende sporten, variërend van (zaal)voetbal tot yoga en van atletiek tot capoeira.

Meer informatie hier: SSC Open Week compleet programma

Sportkaart na afstuderen

Na afstuderen kun je nog steeds in aanmerking komen voor een sportkaart. Hiertoe zijn twee mogelijkheden:

1 jaar regel
Het eerste collegejaar na afstuderen kun je gewoon een sportkaart aanschaffen tegen de studentenprijs. Als je dus in het collegejaar 2017-2018 (1 september 2017 - 31 augustus 2018) bent afgestudeerd, kun je voor collegejaar 2018-2019 (1 september 2018 - 31 augustus 2019) nog steeds een sportkaart aanschaffen. Je kunt dit jaar ook nog gewoon lid blijven van je studentensportvereniging. Bij aanschaf/verlenging dien je het diploma mee te nemen.

TU/e studenten: aangezien je na afstuderen je TU/e campuskaart moet inleveren, kun je je nieuwe abonnement op een nieuwe sportkaart laten zetten bij de SSC infobalie.

TU/e alumni
Als alumnus van de TU/e kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voorwaarde is dat je aangesloten bent bij Alumninet van de TU/e. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E180,-. Klik hier voor meer info.

Fontys alumni
Als alumnus van Fontys Hogescholen Eindhoven kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voor het aanschaffen van een sportkaart moet je een Fontys HBO diploma kunnen overleggen. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E230,-.

5-jaren regeling
Voor informatie omtrent deze regeling kun je bij het bestuur van je studentensportvereniging terecht.

Verlengen sportkaart 2018-2019

Vanaf 1 september heb je een nieuw abonnement nodig. Fontys en TU/e studenten en –medewerkers, en TU/e alumni kunnen hun sportkaart vanaf maandag 6 augustus eenvoudig via onze website verlengen en betalen (iDEAL).

Je kunt via deze pagina inloggen om je sportkaart te verlengen: [klik hier].NB: zorg ervoor dat je al niet ingelogd bent op de website. Na het verlengen ontvang je een AcceptEmail waarmee je via iDEAL kunt betalen. Wanneer je vervolgens betaald hebt, is je abonnement meteen geactiveerd en geldig tot 31 augustus 2019.

Mocht je toch aan de balie willen verlengen of een ander type abonnement willen afsluiten, dan helpt ons baliepersoneel je graag vanaf 13 augustus.