Nieuws SSC Eindhoven

SSC Zomerrooster

Tijdens de zomer zijn we ook geopend van maandag t/m vrijdag én ook op de zaterdag! Natuurlijk hebben we ook weer een speciaal lesprogramma en is er de mogelijkheid tot tennis, squash, fitness en zwemmen (lunch en avond). Vanaf 9 juli zijn we van maandag t/m vrijdag geopend van 8u30-23u00 (sporten tot 22u30) en op zaterdag van 09u00-17u00 (sporten tot 16u30). Op zondag zijn we gesloten (vanaf 20 augustus hebben we onze reguliere openingstijden).

Het complete rooster vind je hier. Have fun!

Sportkaart na afstuderen

Na afstuderen kun je nog steeds in aanmerking komen voor een sportkaart. Hiertoe zijn twee mogelijkheden:

1 jaar regel
Het eerste collegejaar na afstuderen kun je gewoon een sportkaart aanschaffen tegen de studentenprijs. Als je dus in het collegejaar 2017-2018 (1 september 2017 - 31 augustus 2018) bent afgestudeerd, kun je voor collegejaar 2018-2019 (1 september 2018 - 31 augustus 2019) nog steeds een sportkaart aanschaffen. Je kunt dit jaar ook nog gewoon lid blijven van je studentensportvereniging. Bij aanschaf/verlenging dien je het diploma mee te nemen.

TU/e studenten: aangezien je na afstuderen je TU/e campuskaart moet inleveren, kun je je nieuwe abonnement op een nieuwe sportkaart laten zetten bij de SSC infobalie.

TU/e alumni
Als alumnus van de TU/e kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voorwaarde is dat je aangesloten bent bij Alumninet van de TU/e. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E180,-. Klik hier voor meer info.

Fontys alumni
Als alumnus van Fontys Hogescholen Eindhoven kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voor het aanschaffen van een sportkaart moet je een Fontys HBO diploma kunnen overleggen. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E230,-.

5-jaren regeling
Voor informatie omtrent deze regeling kun je bij het bestuur van je studentensportvereniging terecht.