Nieuws SSC Eindhoven

E.S.V.V. Pusphaira zoekt trainer voor het tweede elftal!

We zoeken iemand met een hart voor voetbal, enthousiasme om voor een jonge groep jongens te staan, en fanatisme om het team tot hogere niveaus te tillen. Pusphaira 2 traint twee keer in de week, op dinsdag- en donderdagavond van 20:30 uur tot 22:00 uur. Op zondagen spelen ze wedstrijden. Je zult nauw samenwerken met de tevens nieuwe hoofdtrainer Daan Guldemond, dameshoofdtrainer Teun Bosch en het bestuur bestaande uit enthousiaste studenten. Als vereniging zullen we je hartelijk ontvangen en zoveel mogelijk betrekken bij de fijne Pusphaira sfeer die in en rond onze kantine hangt.

Interesse? Stuur dan een mail naar bestuur@pusphaira.nl voor meer info en een eventuele kennismaking!

Triatlon

Waarom maar goed zijn in één sport, als je kunt uitblinken in drie sporten? Sluit je aan bij de SSC triatlongroep, een samenwerking tussen SSC Eindhoven, ESAV Asterix, ESZWV Nayade en ESWV Squadra Veloce. De triatlon bestaat uit drie onderdelen: wielrennen, hardlopen en zwemmen. Met SSC triatlon train je samen, maar wel op je eigen niveau. Je kan dus zowel als beginner als gevorderde triatleet gewoon meedoen. Dankzij een persoonlijk trainingsschema zal jij je kwaliteiten naar een hoger level tillen. We hebben professionele trainers op het gebied van hardlopen, zwemmen en wielrennen, je krijgt persoonlijke begeleiding en je kunt meedoen aan verschillende races! Voor meer info en vragen kun je terecht bij triathlon@squadraveloce.nl.

Rook vrije zone

Per 7 januari is het SSC een rookvrij gebied worden, uitgezonderd één aangewezen rokerszone. Dit betekent dat roken op het terras van het sportcafé en het tennispaviljoen alsmede voor de ingang niet meer toegestaan is. Rokers kunnen naar het terras onder de bomen. Hier komt een rokerszuil te staan, waar het toegestaan is om te roken.

Het verder rookvrij maken van het SSC komt onder meer voort uit het streven van de TU/e om heel de campus rookvrij te maken. Door het rookvrije gebied te vergroten maken we van het SSC een nog gezondere omgeving en is de kans op meeroken bijna uitgesloten. Alvast dank voor jullie medewerking!

SSC Open Week

Studenten en medewerkers van TU/e, Fontys en Design Academy kunnen in de week van maandag 6 tot en met zondag 12 mei 2019 gratis sporten in het SSC. Tijdens de Open Week zijn alle faciliteiten (m.u.v. de squashbanen) en lessen ook geopend voor niet-sportkaarthouders van de TU/e en Fontys.

NB: enkel studenten en medewerkers die in aanmerking komen voor een studentensportkaart kunnen de Open Week bezoeken. Voor niet-studenten en medewerkers van andere bedrijven/organisaties is deelname niet mogelijk.

Get Connected

Tijdens de Open Week kunnen alle sportkaarthouders hun (inactieve) collega's en medestudenten in actie brengen, door ze mee te nemen naar het SSC. Na het invullen van een voucher, krijg je vrij toegang tot het SSC en alle faciliteiten en de reguliere lessen die daarbij horen. Je hebt de keuze uit 70 verschillende sporten, variërend van (zaal)voetbal tot yoga en van atletiek tot capoeira.

Sportkaart na afstuderen

Na afstuderen kun je nog steeds in aanmerking komen voor een sportkaart. Hiertoe zijn twee mogelijkheden:

1 jaar regel
Het eerste collegejaar na afstuderen kun je gewoon een sportkaart aanschaffen tegen de studentenprijs. Als je dus in het collegejaar 2017-2018 (1 september 2017 - 31 augustus 2018) bent afgestudeerd, kun je voor collegejaar 2018-2019 (1 september 2018 - 31 augustus 2019) nog steeds een sportkaart aanschaffen. Je kunt dit jaar ook nog gewoon lid blijven van je studentensportvereniging. Bij aanschaf/verlenging dien je het diploma mee te nemen.

TU/e studenten: aangezien je na afstuderen je TU/e campuskaart moet inleveren, kun je je nieuwe abonnement op een nieuwe sportkaart laten zetten bij de SSC infobalie.

TU/e alumni
Als alumnus van de TU/e kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voorwaarde is dat je aangesloten bent bij Alumninet van de TU/e. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E180,-. Klik hier voor meer info.

Fontys alumni
Als alumnus van Fontys Hogescholen Eindhoven kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voor het aanschaffen van een sportkaart moet je een Fontys HBO diploma kunnen overleggen. Kosten van deze sportkaart in 2017-2018 zijn E230,-.

5-jaren regeling
Voor informatie omtrent deze regeling kun je bij het bestuur van je studentensportvereniging terecht.

Verlengen sportkaart 2018-2019

Vanaf 1 september heb je een nieuw abonnement nodig. Fontys en TU/e studenten en –medewerkers, en TU/e alumni kunnen hun sportkaart vanaf maandag 6 augustus eenvoudig via onze website verlengen en betalen (iDEAL).

Je kunt via deze pagina inloggen om je sportkaart te verlengen: [klik hier].NB: zorg ervoor dat je al niet ingelogd bent op de website. Na het verlengen ontvang je een AcceptEmail waarmee je via iDEAL kunt betalen. Wanneer je vervolgens betaald hebt, is je abonnement meteen geactiveerd en geldig tot 31 augustus 2019.

Mocht je toch aan de balie willen verlengen of een ander type abonnement willen afsluiten, dan helpt ons baliepersoneel je graag vanaf 13 augustus.

• Algemene contactgegevens

• Bezoekadres