Nieuws SSC Eindhoven

Nieuw infosysteem live!

Het nieuwe informatiesysteem is online! Dit houdt in dat het weer mogelijk is om in te loggen en reserveringen te maken. Met dit nieuwe informatiesysteem kun je eenvoudiger faciliteiten reserveren, je abonnement verlengen, je gegevens beheren en zien welke cursussen gaan plaatsvinden. We zullen je alvast iets meer wegwijs maken binnen het nieuwe systeem.

Inloggen in het informatiesysteem
Wanneer jeklikt op ‘inloggen sportkaarthouders’ kom je in een hele nieuwe omgeving terecht. Hier zie je rechts de logo’s van TU/e en Fontys. Als sportkaarthouder kun je op het logo van jouw instelling klikken en kun je inloggen met de inloggegevens van de opleiding. Deze zijn namelijk gekoppeld aan jouw sportkaart. Indien je niet bij de TU/e of Fontys bent aangesloten, registreer je dan eerst bij de SSC-infobalie. Je kunt daarna inloggen met je emailadres en wachtwoord.

Persoonlijk profiel

Na het inloggen kom je terecht op je persoonlijke profiel. Rechtsboven zie je een keuzemenu; je kunt binnen je profiel faciliteiten reserveren (Reserveren), je abonnement verlengen en inschrijven voor cursussen (Aanbod) en je persoonlijke gegevens beheren (Profiel).

Reserveren
Onder de pagina reserveren heb je meerdere opties. Op de pagina die je als eerste voor krijgt (nieuwe reservering) kun je faciliteiten selecteren en reserveren. Naast de optie ‘nieuwe reservering’ vind je de optie ‘racketsport’. Via deze pagina kun je de squash- en tennisbanen reserveren.

Vragen?

Wanneer je tegen problemen aanloopt of vragen hebt kun je ons altijd bereiken via sciinfo@tue.nl of je vraag stellen bij de infobalie.

TU/e Running Team

Met het TU/e Running Team kun je op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de verschillende afstanden (5 km, 10 km, 21,1 km en 42,2 km) tijdens de Marathon van Eindhoven op zondag 13 oktober 2019. Voor €5 ontvang je een startnummer voor jouw gewenste afstand, krijg je een TU/e Running T-shirt en kun je gebruik maken van onze faciliteiten in Dynamo op 13 oktober tijdens de Marathon Eindhoven. Meer informatie kun je hier vinden.

Rook vrije zone

Het SSC is een rookvrij gebied worden, uitgezonderd één aangewezen rokerszone. Dit betekent dat roken op het terras van het sportcafé en het tennispaviljoen alsmede voor de ingang niet meer toegestaan is. Rokers kunnen naar het terras onder de bomen. Hier komt een rokerszuil te staan, waar het toegestaan is om te roken.

Het verder rookvrij maken van het SSC komt onder meer voort uit het streven van de TU/e om heel de campus rookvrij te maken. Door het rookvrije gebied te vergroten maken we van het SSC een nog gezondere omgeving en is de kans op meeroken bijna uitgesloten. Alvast dank voor jullie medewerking!

SSC Zomerrooster

Tijdens de zomer zijn we ook geopend van maandag t/m vrijdag én ook op de zaterdag! Natuurlijk hebben we ook weer een speciaal lesprogramma en is er de mogelijkheid tot tennis, squash, fitness en zwemmen (lunch en avond). Vanaf 9 juli zijn we van maandag t/m vrijdag geopend van 8u30-23u00 (sporten tot 22u30) en op zaterdag van 09u00-17u00 (sporten tot 16u30). Op zondag zijn we gesloten (vanaf 20 augustus hebben we onze reguliere openingstijden).

Het complete rooster vind je hier. Have fun!

Sportkaart na afstuderen

Na afstuderen kun je nog steeds in aanmerking komen voor een sportkaart. Hiertoe zijn twee mogelijkheden:

1 jaar regel
Het eerste collegejaar na afstuderen kun je gewoon een sportkaart aanschaffen tegen de studentenprijs. Als je dus in het collegejaar 2018-2019 (1 september 2018 - 31 augustus 2019) bent afgestudeerd, kun je voor collegejaar 2019-2020 (1 september 2019 - 31 augustus 2020) nog steeds een sportkaart aanschaffen. Je kunt dit jaar ook nog gewoon lid blijven van je studentensportvereniging. Bij aanschaf/verlenging dien je het diploma mee te nemen.

TU/e studenten: aangezien je na afstuderen je TU/e campuskaart moet inleveren, kun je je nieuwe abonnement op een nieuwe sportkaart laten zetten bij de SSC infobalie.

TU/e alumni
Als alumnus van de TU/e kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voorwaarde is dat je aangesloten bent bij Alumninet van de TU/e. Kosten van deze sportkaart in 2019-2020 zijn E195,-. Klik hier voor meer info.

Fontys alumni
Als alumnus van Fontys Hogescholen Eindhoven kun je een sportkaart aanschaffen. Hiermee kun je gebruikmaken van alle faciliteiten en deelnemen aan alle lessen, behalve de verenigingsgebonden lessen. Voor het aanschaffen van een sportkaart moet je een Fontys HBO diploma kunnen overleggen. Kosten van deze sportkaart in 2019-2020 zijn E260,-.

5-jaren regeling
Voor informatie omtrent deze regeling kun je bij het bestuur van je studentensportvereniging terecht.

Verlengen sportkaart 2019-2020

Vanaf 1 september heb je een nieuw abonnement nodig. Je kunt je sportkaart vanaf 19 augustus op de volgende manieren verlengen.

TU/e en Fontys studenten & medewerkers, en TU/e alumni kunnen via de website hun sportkaart verlengen. Andersoortige abonnementen kunnen niet online verlengd worden. Sportkaarten zoals Fontys alumni, andere Hogescholen en universiteiten kunnen aan de SSC-infobalie verlengd worden op vertoon van ID en (indien van toepassing) bewijs van inschrijving. Vanzelfsprekend kunnen TU/e- en Fontys abonnementen ook aan de SSC infobalie verlengd worden.

Wanneer je de sportkaart verlengd hebt via onze website kun je via iDEAL betalen. Na betaling is je sportkaart meteen geactiveerd.

• Algemene contactgegevens

• Bezoekadres