Sportkaart aanschaffen/verlengen

Schaf je sportkaart eenvoudig online aan!

Aanschaffen

 1. SSC website:
  TU/e en Fontys studenten kunnen eenvoudig via onze website een sportkaart aanvragen en meteen betalen met iDEAL. Fontys studenten en -medewerkers hoeven vervolgens bij een eerstvolgend bezoek enkel nog de sportkaart te laten maken bij de SSC infobalie. TU/e studenten en medewerkers kunnen meteen hun campuskaart gebruiken. Andere groepen kunnen de sportkaart aanvragen bij de SSC infobalie.
   
 2. SSC infobalie:
  Dagelijks van 10.00 - 22.00 uur kun je hier tegen contante betaling of na betaling met pinpas je sportkaart aanschaffen. De sportkaart wordt ter plekke gemaakt op vertoning van ID en bewijs van inschrijving 2018-2019. Na betaling kun je meteen beginnen met sporten. Je ontvangt het bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling, maar je kunt het ook vinden op www.studielink.nl. Voor TU/e medewerkers en -studenten fungeert de campuskaart als sportkaart!

 

Verlengen

TU/e en Fontys studenten & medewerkers, en TU/e alumni kunnen via de website hun sportkaart verlengen. Andersoortige abonnementen kunnen niet online verlengd worden. Sportkaarten zoals Fontys alumni, andere Hogescholen en universiteiten kunnen aan de SSC-infobalie verlengd worden op vertoon van ID en (indien van toepassing) bewijs van inschrijving. Vanzelfsprekend kunnen TU/e- en Fontys abonnementen ook aan de SSC infobalie verlengd worden.

Wanneer je de sportkaart verlengd hebt via onze website kun je via iDEAL betalen. Na betaling is je sportkaart meteen geactiveerd.

Algemene voorwaarden

 In onderstaand document vind je de algemene voorwaarden voor het sportabonnement, de accomodatie, de aansprakelijkheid, de privacy, reserveringen en het rookbeleid. Bij vragen over de algemene voorwaarden kun je met ons contact opnemen.

Contact

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612 AW Eindhoven
  Nederland

Links