SSC Fitness

The place to be voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid.
Welk doel je ook hebt, SSC Fitness helpt je het te bereiken.

Fitness: een zone voor ieder doel

Of je nu wel of geen ervaring hebt, je kunt jouw SSC Fitness journey starten in iedere zone. In welke zone je begint en door welke zones je beweegt is afhankelijk van jouw doel(en). Hieronder kun je lezen wat je in iedere zone kunt doen. SSC Fitness is verdeeld in drie verschillende zones. De 'Oranje zone', Fitnessruimte 1, richt zich op het verbeteren van je kracht. Wil je naast je uithoudingsvermogen ook je krachtconditie trainen, dan ben je op je plek in de 'Rood-Blauwe zone', Fitnessruimte 2. De 'Blauwe zone', Fitnessruimte 3, richt zich op het trainen van je uithoudingsvermogen. Alle fitnessruimtes zijn tijdens onze openingstijden toegankelijk voor alle sportkaarthouders.

Fitness Cursus: Start your Journey

Iedere sportkaarthouder kan gebruikmaken van onze fitnessruimtes. Heb je nog niet zoveel ervaring dan kun je als beginner onze fitnesscursus volgen. Tijdens deze cursus leer je hoe je op een veilige en effectieve manier met de apparaten omgaat. Ook leer je onze huisregels. Na het afronden van deze cursus, kun je zelf veilig en zelfstandig gebruikmaken van de fitnessruimtes. Het is de perfecte cursus om je fitness journey te starten.

Ladies Fitness

Wie dacht dat fitness alleen iets voor brede, gespierde mannen is, heeft het mis. Fitness is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een goed figuur, krachtconditie en het ontwikkelen van een goede gezondheid. Tijdens de Ladies Fitness cursus leer je de basisprincipes van fitness trainingsmethodes. 

Personal Training

Het SSC biedt personal training (PT) aan, voor mensen die graag extra hulp willen bij het trainen. Tijdens deze sessies werkt een van onze instructeurs met je aan een veilig en effectief fitnessprogramma.

Adviezen en schema's

SSC Fitness biedt basisschema's aan. Je kunt ook een afspraak maken met een van onze instructeurs voor een persoonlijk fitness advies inclusief schema.

Huisregels

Om fitness voor iedereen plezierig te houden, hanteert het SSC een aantal huisregels. Het is bij alle apparaten verplicht een handdoek te gebruiken. Daarbij is het verplicht sportkleding en -schoenen (schoon) te dragen.

Fotogalerij

Een impressie van onze fitnessfaciliteiten