Veelgestelde vragen

1.    Openingstijden
     1.1    Wanneer is het Studentensportcentrum Eindhoven (SSC) geopend?
Het SSC is op doordeweekse dagen geopend van 08:00 tot 24:00 uur. Op zaterdag is het SSC geopend van 08:30-21:00 en op zondag van 09:00-17:00 uur. Op de website kun je altijd de meest recente informatie terugvinden. Het rooster en de wijzigingen kun je ook daar vinden.
     1.2    Kun je ook vrij sporten in het SSC?
Je kunt vrij sporten in Fitness 1, Fitness 2 en Fitness 3, zwembad, squashbanen, Playground of tennisbanen. Dit kun je in je eigen tijd doen op werkdagen tussen 08.00 en 23.00 uur, op zaterdag tussen 09:00-21:00 en op zondag van 09:00-17:00 uur. Heb je een keer zin om bijvoorbeeld te squashen, voetballen of basketballen met medestudenten? Dan kun je eenvoudig een hal of squashbaan te reserveren door in te loggen op onze website met je sportkaartnummer en pincode, en vervolgens naar reserveren faciliteiten te gaan.Hou er rekening mee dat de sporthallen zijn 's avonds meestal gereserveerd zijn voor ons lesrooster en dat alle deelnemers sportkaarthouder dienen te zijn. Een tennisbaan kun je simpel reserveren door met je sportkaart een 'baan af te hangen'. Squash- en tennisrackets kun je huren en squashballen kun je kopen bij de SSC infobalie.

2.    Sportkaart
     2.1    Waar kan ik een sportkaart aanvragen en/of ophalen?
Je kunt een sportkaart laten maken of verlengen aan de SSC infobalie. TU/e, Fontys medewerkers en studenten, en TU/e alumni kunnen hun sportkaart ook aanschaffen/verlengen via onze website. Neem bij het ophalen/aanschaffen van de sportkaart bewijs mee dat je studeert (bewijs van inschrijving) of dat je medewerker bent (bv. salarisstrook). Meer info over onze sportkaarten kun je hier vinden.
     2.2    Mijn partner is geen student/medewerker, mag hij/zij ook lid worden?
Ja, ook de partner van een student of medewerkers mag meesporten. Als partner kun je deelnemen aan dezelfde lessen en kun je gebruikmaken van dezelfde faciliteiten. Bij het maken van de partnersportkaart dien je een bewijs mee te nemen van je 'partnerschap', bijv. een gezamenlijk huurcontract, trouwakte etc. Meer info over de partnerkaart kun je hier vinden.

3.    Sport, lesrooster en cursussen
     3.1    Kan ik gewoon meedoen aan alle trainingen en lessen uit het lesrooster?
Je kunt onbeperkt deelnemen aan alle lessen die in ons lesrooster staan. Er zijn geen wachtlijsten en je hoeft niet van tevoren in te schrijven. Wil je een training van een studentensportvereniging bezoeken, neem dan contact op met de docent van de training of de vereniging om te overleggen welk niveau het beste bij jouw niveau/vaardigheden past. We hebben ook een aantal cursussen, daarvoor dien je je wel in te schrijven en soms zijn er extra kosten aan verbonden.
     3.2    Hoe kan ik deelnemen aan de cursussen?
Het SSC biedt gratis cursussen (Fitness, Fit&Slank en Ladies Fitness) en speciale cursussen (o.a. Golf, Skiën en Duiken) aan. Je kunt je hiervoor inschrijven via de SSC website. De cursusdata en meer info kun je hier vinden.
     3.3    Hoe en waar kan ik faciliteiten of spreekuren reserveren?
Reserveren kun je online via onze website doen.

Contact

 • Algemene contactgegevens

 • Bezoekadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  Het Eeuwsel
  Eindhoven
  Nederland
 • Postadres

  Studentensportcentrum Eindhoven
  O.L. Vrouwestraat 1
  5612AW Eindhoven
  Nederland

Links