Ons Universiteitsfonds maakt het mogelijk!

De missie van TU/e is ambitieus en dat is niet voor niets. Onze maatschappij heeft immers dringend behoefte aan vindingrijke wetenschappelijke oplossingen en aan ingenieurs die flexibel inspelen op de voortdurend nieuwe uitdagingen in een steeds veranderende wereld.

Samenwerking
Uiteraard is innoverende technologie nooit het werk van een enkeling. Onze studenten en wetenschappers werken dan ook wereldwijd samen met wetenschappelijke instituten én het bedrijfsleven, dat in Brainport Eindhoven krachtig en ondernemend is. Zo pakken we de vaak complexe problematiek vanuit alle relevante wetenschappelijke disciplines aan, om tot oplossingen te komen die zijn getoetst in de praktijk en die snel kunnen worden opgepakt door het bedrijfsleven.

Hechte teams van studenten en wetenschappers
Onze getalenteerde studenten en wetenschappers werken elke dag in hechte teams aan de toekomst van onze samenleving. Uiteraard krijgt de TU/e daarvoor onderwijsbudget. De uitdagingen zijn echter zo groot dat ze de verantwoordelijkheid van de overheid overstijgen.

Draag bij aan baanbrekend onderzoek
Ons fonds is afhankelijk van de steun van particulieren, stichtingen en bedrijven die net als wij de wetenschap en de toekomst van de wereld een warm hart toedragen. En die vanuit die betrokkenheid met technologische innovaties onze maatschappij toekomstbestendig maken.
Helpt u onze teams aan de middelen voor baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken die leiden tot succesvolle technische innovaties?