PhD/PDEng

Meaningful minds

Je bent gedreven om wetenschap en technologie te gebruiken om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar onze samenleving vandaag en morgen mee te maken krijgt. Dat betekent dat je leergierig en nieuwsgierig bent  en je volledig inzet op het gebied van  onderzoek, onderwijs, impact creëren en samenwerken met nieuwe partners. Promovendi en PDEng-trainees (technologieontwerpers in opleiding) zijn gewaardeerde medewerkers van de TU/e. Je krijgt tijdens je opleiding een salaris en hebt recht op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meaningful minds

image

Professionele ontwikkeling

Naast wetenschappelijke groei vinden we het belangrijk dat je als PhD student of PDEng trainee investeert in persoonlijke groei, zoals de ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden. De TU/e biedt je dan ook verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling bestaande uit verschillende cursussen en trainingen, die je wetenschappelijke kennis vergroten.

image

Onze Campus, jouw Campus

Welkom op onze bruisende campus, een open en toegankelijke gemeenschap waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan, kennis wordt gedeeld en samenwerkingen tot stand komen: "Where innovation starts and people matter".