Sollicitatieproces

Sollicitatie

Klik op de knop 'Solliciteer op deze vacature'. Vul het sollicitatieformulier online in en upload de nodige documenten. Houd er rekening mee dat je slechts vijf documenten van elk max. 2 MB kunt uploaden. Je krijgt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie.

Gesprekken

De vacaturehouder en de HR-adviseur beoordelen alle sollicitaties. Kom je op onze shortlist terecht, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de functie kunnen er meerdere gesprekken volgen met een of meerdere selectiecommissies. Voor de wetenschappelijke functies van universitair docent, hoofddocent of hoogleraar wordt een raadgevende wervingscommissie samengesteld waarvoor jij zal worden gevraagd een presentatie te geven. Met internationale sollicitanten kunnen telefonische gesprekken of gesprekken via videoconferentie worden gevoerd.

Assessment

Om er zeker van te zijn dat jij de geschikte persoon bent voor de functie, kunnen we een externe partij inschakelen om een assessment af te nemen. Als we willen dat jij hieraan deelneemt, krijg je hier op dat moment meer informatie over.

Referentiecheck

We voeren referentiechecks uit om een duidelijk beeld te krijgen van je eerdere professionele prestaties. Je kiest zelf welke referenties je doorgeeft en we nemen met niemand contact op zonder jouw toestemming.

Feedback

Na het sollicitatiegesprek houden we je op de hoogte van de uitkomst ervan. Ben je op gesprek geweest maar niet voor de functie geselecteerd, dan krijg je hier persoonlijk bericht van, met een duidelijke uitleg over de redenen waarom je niet bent gekozen.

Word je wel voor de functie geselecteerd, dan doen we je een voorstel en bespreken we onze arbeidsvoorwaarden. Voor hoofddocenten en hoogleraren beslist de Raad van Bestuur uiteindelijk over de benoeming.

Vragen?

Heb je vragen over het wervingsproces, neem dan contact op met de HR-adviseur die bij de vacature vermeld staat.

Het voorstel ligt op tafel!

Ons HR-team neemt contact met je op over het ondertekenen van je contract en je indiensttreding. Gefeliciteerd!

Welkom bij het TU/e-team

Wij zijn blij dat je ons team komt versterken. We zullen je alles geven wat je nodig hebt om aan je avontuur bij ons te beginnen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met je nieuwe leidinggevende, manager of HR-adviseur.