Werkomgeving

Sfeervolle campus

Kenmerkend voor de TU/e is de groene, compacte campus waarop de universiteit gevestigd is. Alle faculteiten en diensten liggen dicht bij elkaar, op één terrein. De meeste gebouwen zijn via loopbruggen met elkaar verbonden.

Op de campus vind je een groot aantal voorzieningen voor medewerkers en studenten. Zoals het sportcentrum, een kinderdagverblijf, een restaurant, een filmzaal, de bibliotheek, een kapper, een boekhandel, een stilteruimte, het talencentrum en de ICTtheek. Ook biedt de TU/e buitenlandse medewerkers en studenten huisvesting op de TU/e-campus aan.

De campus is, op vijf minuten loopafstand van het station en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen rondom Eindhoven, zeer goed bereikbaar.

Middenin hightech regio
De faculteiten beschikken over uitstekende labs en onderzoeksfaciliteiten. Bovendien ligt de universiteit middenin de hightech regio Brainport en is er sprake van een nauwe samenwerking met de industrie.  

Bouwplannen

De campus wordt de komende jaren nóg mooier. De universiteit zit midden in een groot bouwproject: TU/e Science Park. Met de nieuwe huisvestingsplannen wordt de universiteit nóg meer een plek die mensen inspireert en waar ‘elkaar ontmoeten' centraal staat.