Meaningful minds

Je bent gedreven om wetenschap en technologie te gebruiken om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar onze samenleving vandaag en morgen mee te maken krijgt. Dat betekent dat je leergierig en nieuwsgierig bent, en je volledig inzet op het gebied van onderzoek, onderwijs, impact creëren en samenwerken met nieuwe partners. Als onderzoeker krijg je de ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te blinken. Onze kleinschalige en persoonlijke aanpak maakt het gemakkelijk om te communiceren en samen te werken met andere onderzoeksgroepen en afdelingen.

image

Irène Curie Fellowship

Per 1 juli 2019 heeft de TU/e het Irène Curie Fellowship gelanceerd, gericht op getalenteerde vrouwen die een academische carrière nastreven aan onze Europese onderzoeksuniversiteit. Om tot een betere genderbalans te komen, opent de TU/e vacatures voor vaste wetenschappelijke staf in het eerste half jaar van werving alleen voor vrouwelijk talent. Een divers personeelsbestand genereert betere probleemoplossende strategieën en meer creatieve ideeën, het versnelt innovatie en stelt teams in staat om beter te leren en te groeien.

Meaningful minds

image

Professionele ontwikkeling

We stimuleren en bevorderen de voortdurende persoonlijke ontwikkeling van onze wetenschappers en professionals. We willen individuele professionals maximale zelfstandigheid bieden, maar daarbij wel onze krachten bundelen en gezamenlijke ambities nastreven. Je krijgt toegang tot hoogwaardige trainingsprogramma's die op specifieke groepen en situaties zijn afgestemd.

"De mix van collega's bij mijn faculteit en de stad Eindhoven met haar bedrijvennetwerk hebben me als onderzoeker naar een hoger niveau getild."

Ruth Cardinaels
Universitair Docent, groep Polymeertechnologie