Meaningful minds

Je bent gedreven om wetenschap en technologie te gebruiken om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar onze samenleving vandaag en morgen mee te maken krijgt. Dat betekent dat je leergierig en nieuwsgierig bent, en je volledig inzet op het gebied van onderzoek, onderwijs, impact creëren en samenwerken met nieuwe partners. Als onderzoeker krijg je de ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te blinken. Onze kleinschalige en persoonlijke aanpak maakt het gemakkelijk om te communiceren en samen te werken met andere onderzoeksgroepen en afdelingen.

Meaningful minds

image

Professionele ontwikkeling

We stimuleren en bevorderen de voortdurende persoonlijke ontwikkeling van onze wetenschappers en professionals. We willen individuele professionals maximale zelfstandigheid bieden, maar daarbij wel onze krachten bundelen en gezamenlijke ambities nastreven. Je krijgt toegang tot hoogwaardige trainingsprogramma's die op specifieke groepen en situaties zijn afgestemd.

image

Onze Campus, jouw Campus

Welkom op onze bruisende campus, een open en toegankelijke gemeenschap waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan, kennis wordt gedeeld en samenwerkingen tot stand komen: "Where innovation starts and people matter".