Een goede keuze!

Waarom de TU/e

Universiteit met impact in de slimste regio van de wereld

Aan de TU/e maak je deel uit van een kleine universiteit met een grote impact. Een universiteit waar studenten en docenten elkaar bij de voornaam noemen en samen werken aan innovatieve projecten die echt verschil uitmaken. 

De beste persoon om jouw carrière vorm te geven ben je natuurlijk zelf. Daarom gebruiken wij innovatieve onderwijsmethoden en geven we je meer vrijheid om je eigen vakkenpakket samen te stellen dan welke andere universiteit dan ook. Samen met je persoonlijke coach leg jij de basis voor een carrière die perfect aansluit bij jouw vaardigheden en ambities. 

Het hart van een universiteit is natuurlijk onderzoek. Onze wetenschappers en onderzoekssamenwerkingen staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit. En omdat wij midden in Brainport liggen, de slimste regio ter wereld, kun je genieten van een inspirerende omgeving, zowel tijdens je studie als daarna. 

Uiteraard bestaat het studentenleven uit meer dan alleen studeren. Aan de TU/e vind je fantastische faciliteiten en levendige verenigingen. De universiteit ligt in het hart van Eindhoven, een geweldige studentenstad. En dit alles in een provincie die bekendstaat om zijn gezellige cultuur, in een land waar bijna iedereen Engels spreekt. 

Waarom de TU/e?

Wij zijn innovatief. We zijn ruimdenkend. We staan midden in de samenleving.
Wij zijn een Universiteit waar bijzondere dingen gebeuren. Dingen die de wereld van jou, mij en toekomstige generaties beter kunnen maken.