Wil jij de technologische ontwikkelingen blijven volgen en je persoonlijke skills blijven verbeteren? Begin dan nu met ontwikkelen bij de TU/e!

Professional Education

TU/e heeft de ambitie om te werken aan het stimuleren van leven lang ontwikkelen, door een professioneel leerprogramma op te stellen in samenwerking met partners voor onze alumni, geïnteresseerden in de werkzame samenleving en de industrie. Hierdoor kunt u beter bijdragen aan de oplossing van de grote maatschappelijke vraagstukken met (nieuw) opgedane kennis uit wetenschappelijk onderzoek.

Cursus aanbod

(Technische) ontwikkelingen binnen onze samenleving vragen om continue ontwikkeling van medewerkers. Wil jij deze veranderingen volgen en je persoonlijke skills blijven verbeteren? TU/e biedt verschillende cursussen in samenwerking met partners aan op het gebied van leven lang ontwikkelen. Momenteel werken wij aan het verder vormgeven van een professioneel leerprogramma. Op het gebied van gezondheid, logistiek, data analytics, management en innovatie bieden wij in samenwerking met partners al cursussen aan.

Contact