Master Kick-off

De TU/e organiseert een Master Kick-off voor alle studenten die een Master Programma aan de TU/e volgen, zowel voor internationale als Nederlandse studenten. De Master Kick-off vindt plaats van 28 t/m 30 augustus 2018.

Tijdens de Master Kick-off leer je alle onderdelen kennen van de Graduate School, zodat je een goede start kunt maken met je Master.

Ook leer je deze week de TU/e kennen, de stad Eindhoven en je medestudenten!

Volg de facebookpagina van de Master Kick-off om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Kosten

Inschrijven voor de Master Kick-off kost 65 euro. Hiervoor ontvang je drie dagen lang lunch en avondeten.

Voor wie?

De Master Kick-off is bedoeld voor alle master studenten die aan de TU/e studeren, zowel eerste als ouderejaars studenten. Studenten die vanaf september een pre-master volgen vallen onder het bachelor college en zijn welkom om mee te doen met de Bachelor introductie.

Heb je vragen over de Master Kick-off?

Heb je vragen over de Master Kick-off, stuur dan een mail naar: intro.master@tue.nl.

Reageren / Contact

Master Kick-off Committee