Master Kick-off

De TU/e organiseert een Master Kick-off voor alle studenten die in september starten met een Master Programma aan de TU/e.

Tijdens de Master Kick-off leer je alle onderdelen kennen van de Graduate School, zodat je een goede start kunt maken met je Master.

Ook leer je deze week de TU/e kennen, de stad Eindhoven en je medestudenten!

Volg de facebookpagina van de Master Kick-off om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Grand challenge

Het hoogtepunt van de Master Kick-off is onze grand challenge, waar je met een groep studenten samenwerkt aan innovatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke problemen. Een vakjury van TU/e-docenten en mensen uit het bedrijfsleven zal de oplossingen beoordelen. De winnende teams worden beloond met aantrekkelijke prijzen, zoals korting op reizen, waardebonnen voor handige winkels en zelfs een hoofdprijs ter waarde van 1000 euro.

Ook kunnen jij en je team deelnemen aan diverse workshops en lezingen.

Kosten

Inschrijven voor de Master Kick-off kost 25 euro. Hiervoor ontvang je drie dagen lang lunch en avondeten, inclusief netwerkbarbecue.

Slaapplaats nodig?

Ben je nog op zoek naar een slaapplaats voor de Master Kick-off? Tijdens de kick-off geeft het Student Hotel studenten 50% korting op een kamer. Gebruik de kortingscode INTROTUE bij het online boeken. Neem een kijkje op de website.

Heb je vragen over de Master Kick-off?

Heb je vragen over de Master Kick-off, stuur dan een mail naar: intro.master@tue.nl. Jacqueline, Trinidad, Eva en Eline staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Reageren / Contact

Master Kick-off Committee