Aanmelden

De Master Kick-off is bedoeld voor alle studenten die volgend collegejaar aan een masteropleiding beginnen aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Na je inschrijving bij de TU/e krijg je een mail met daarin een link om je aan te melden voor de Master Kick-off. De deelnemerskosten voor de Master Kick-off 2017 zijn 25 euro, daarvoor zijn alle maaltijden gedurende de Master Kick-off inbegrepen.  In het geval dat je allergisch bent voor bepaalde voeding(sstoffen) horen we dat graag. Je kunt dan een e-mail sturen naar de Master Kick-off Committee o.v.v. je naam, studie en waar je precies allergisch voor bent.

Mocht je op het laatste moment besluiten om aan de TU/e te gaan studeren en heb je jezelf hierdoor niet op tijd kunnen inschrijven voor de Master Kick-off dan kan dit alsnog tijdens de na-inschrijvingen. Deze na-inschrijvingen vinden plaats op maandagochtend bij het Eduation Student Affairs (ESA) in Metaforum. Na-inschrijven is enkel mogelijk wanneer met PIN betaald wordt, aangezien er geen contant geld wordt geaccepteerd.