Een track van de Master Computer Science and Engineering

Mastertrack Information Security Technology

ECTS punten
120
Opleidingstype
Masteropleiding
Studieduur
Twee jaar
Voertaal
Engels
Titel
Master of Science

Van ongeautoriseerde toegang tot kwaadwillige manipulatie, de bedreigingen voor ​​het opslaan of verzenden van elektronische gegevens nemen toe. Om die reden is databeveiliging van steeds groter belang. Information Security Technology biedt de essentiële hulpmiddelen voor veilige communicatie en gegevensbescherming. Dit programma biedt je een breed overzicht van de technieken van Information Security Technology, die ook aspecten van bedrijfsactiviteiten, wetgeving en ethiek behandelt. Met Information Security Technology kunt u vertrouwd raken met onderwerpen als:

  • Cryptografische codes
  • Besturingssystemen
  • Protocol verificatie

Het beste van twee werelden

Dit masterprogramma wordt aangeboden via een samenwerkingsverband tussen onze faculteit en onze collega's van de Radboud Universiteit. Het programma is zo gestructureerd dat je gemiddeld een dag per week vakken volgt aan de andere universiteit. Let op, een tweede inschrijving is vereist aan de Radboud Universiteit (Nijmegen), aangezien de helft van de cursussen daar wordt gegeven. Meer informatie is te vinden op true-security.nl

Toelating en inschrijving

Welk opleidingstype wil je volgen?

In welk land heb je je diploma gehaald?

Welke opleiding wil je volgen?

Bezoek ons

Wil je op de hoogte gehouden worden over studeren aan de TU/e en aankomende voorlichtingsactiviteiten? Maak een MyStart@TU/e account!

Contact

Het onafhankelijke oordeel van de NVAO versterkt hogeronderwijsinstellingen in hun kwaliteitscultuur. Op basis van de oordelen van de NVAO worden opleidingen in het hoger onderwijs erkend en krijgen studenten een waardig diploma. In Nederland beoordeelt de NVAO de interne kwaliteitszorg van universiteiten en hogescholen en de kwaliteit van hun opleidingen.