QME

Awards en nominaties

Nienke Bakx heeft de TU/e Science Award voor beste EngD thesis gewonnen met haar ontwerpproject Design of an Automated Process for Creating Breast Cancer Treatment Plans, with Artificial Intelligence

QME Nienke Bakx: topingenieur voor de toekomst!
De Ingenieur zet vijftien van de meestbelovende ingenieurs op een rij, waaronder QME Nienke Bakx: 
De Techniektalenten van 2023 | De Ingenieur

Interview met Nienke: 
AI geeft de arts meer tijd voor behandeling | De Ingenieur

Foto: Jarno Verhoef - CZE

QME Tim van den Boom wint TU/e PDEng Thesis Award 2021
QME Tim van den Boom heeft de TU/e ​​PDEng Thesis Award 2021 gewonnen. Samen met QME Bettine van Willigen werkte hij aan het QME project AngioSupport, in samenwerking met LifeTec Group en Catharina Ziekenhuis Eindhoven. QME heeft Tim en Bettine samen genomineerd voor hun AngioSupport project. De jury had het zwaar, want ze konden eigenlijk geen keuze maken. Uiteindelijk hebben ze Tim gekozen, maar voor QME zijn ze allebei winnaars.

Audience Award 2020 for QME Alumni Sophie Cramer
QME Alumni Sophie Cramer wint de Audience Award bij de TU/e Academic Awards met haar ontwerp van een apparaat om te helpen bij de behandeling van apneu bij te vroeg geboren baby’s. Als onderdeel van haar onderzoek ontwikkelde Sophie de BreatheBuddy, een apparaat dat een zachte vibratiestimulatie biedt voor een te vroeg geboren baby en kan helpen om de ademhaling te stimuleren wanneer dat nodig is. Bekijk hier haar pitchvideo.

 

 

Eerste prijs BMT Onderzoeksdag 2019
Op dinsdag 2 april 2019 hebben QME trainees Tim van den Boom en Bettine van Willigen tijdens de jaarlijkse BMT Onderzoeksdag de eerste prijs gewonnen met hun poster en pitch. Hun ontwerpproject "AngioSupport: an interactive tool to support coronary interventions" is een onderdeel van de samenwerking tussen LifeTec Group, Catharina Ziekenhuis Eindhoven en QME.

NOMINATIES TU/E ENGD (PDENG) THESIS ACADEMIC AWARDS