Studeren

 
BSc

// Open dagen 12 of 13 oktober 2018 //

Zit je in 4-, 5-, of 6-vwo en heb je interesse in een bacheloropleiding aan de TU/e? Bezoek dan één van onze Open dagen op 12 of 13 oktober 2018.

Toelating en Inschrijving

Ontdek of je met jouw vooropleiding toelaatbaar bent tot een Bachelor- of Masteropleiding aan de TU/e en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding van je keuze.

Blijf op de hoogte via MyStart@TU/e

Wil je op de hoogte blijven van belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende voorlichtingsactiviteiten? Maak dan een account aan in MyStart@TU/e!

TU/e

Jij maakt dromen waar

Technisch onderzoek doen is meer dan alleen in een lab staan. Je moet vooral samenwerken, creatief denken, kritisch zijn en doorzetten. Met de drang om grenzen te verleggen, omdat dingen altijd mooier, sneller, beter, menselijker en duurzamer kunnen.

Brochures

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures

Instagram

Ben jij benieuwd hoe het leven van een TU/e student er uit ziet? Volg ons dan op Instagram en laat je iedere week verrassen door een andere student die zijn studentenleven laat zien.

Virtual Visit

Verken de campus in een indrukwekkende en interactieve 360​​° omgeving. Onze gids Adelya begeleidt je persoonlijk tijdens je virtuele wandeling over de campus van de TU/e.