TU/e

// Open dagen 20 & 21 oktober 2017 //

Zit je in 4-, 5-, of 6-vwo en heb je interesse in een bacheloropleiding aan de TU/e? Bezoek dan een van onze Open dagen.

Times Higher Education Ranking

Een sterke stijging voor de TU/e op de ranglijst van de Times Higher Education World University Ranking (THE WUR). Dat blijkt uit de resultaten die voor het jaar 2017-2018 zijn gepubliceerd.

Instagram

Ben jij benieuwd hoe het leven van een TU/e student er uit ziet? Volg ons dan op Instagram en laat je iedere week verrassen door een andere student die zijn studentenleven laat zien.

TU/e

Jij maakt dromen waar

Technisch onderzoek doen is meer dan alleen in een lab staan. Je moet vooral samenwerken, creatief denken, kritisch zijn en doorzetten. Met de drang om grenzen te verleggen, omdat dingen altijd mooier, sneller, beter, menselijker en duurzamer kunnen.

Brochures

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures

Virtual Visit

Verken de campus in een indrukwekkende en interactieve 360​​° omgeving. Onze gids Adelya begeleidt je persoonlijk tijdens je virtuele wandeling over de campus van de TU/e.