Bacheloropleidingen

 

Bachelor College

Jouw toekomst start bij de TU/e in het Bachelor College, waarin de universiteit haar bacheloropleidingen bundelt. Als student van dit Bachelor College krijg je veel ruimte om zelf je studie samen te stellen op basis van je interessegebieden en ambities.

Meeloopdagen

Student zijn voor een dag? Loop dan een dag mee met een student van de opleiding van je keuze. Je volgt colleges en instructies. Je bezoekt practicumruimtes en wordt wegwijs gemaakt op de campus van de universteit.

Toelating en inschrijving

Ontdek of je met jouw vooropleiding toelaatbaar bent tot een bacheloropleiding aan de TU/e en hoe je je kunt inschrijven voor de opleiding van je keuze.

Blijf op de hoogte via MyStart@TU/e

Wil je op de hoogte blijven van belangrijke informatie over studeren op de TU/e en aankomende voorlichtingsactiviteiten? Maak dan een account aan in MyStart@TU/e!

Brochure

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures.