Bachelor College

Jouw toekomst start bij de TU/e in het Bachelor College, waarin de universiteit haar bacheloropleidingen bundelt. Als student van dit Bachelor College krijg je veel ruimte om zelf je studie samen te stellen op basis van je interessegebieden en ambities.

BSc

// November Webinar Maand //

Wil je meer weten over één van onze studies? In november organiseert elke opleiding een gratis webinar. Vraag onze studenten en docenten alles wat je wilt weten!

Meeloopdagen

Student zijn voor een dag? Loop dan een dag mee met een student van de opleiding van je keuze. Je volgt colleges en instructies. Je bezoekt practicumruimtes en wordt wegwijs gemaakt op de campus van de universteit.

BSc

// Open dagen 12 en 13 januari 2018 //

Zit je in 4-, 5-, of 6-vwo en heb je interesse in een bacheloropleiding aan de TU/e? Bezoek dan één van onze Open dagen. Maak alvast een account, dan laten wij je weten wanneer je je kan aanmelden.

Brochure

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures.